Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Konačno počinje gradnja centralne kuhinje

Kamen temeljac za izgradnju Centralne kuhinje "Radosnog detinjstva" trebalo bi da bude postavljen sledeće nedelje, najavljuje za Radio 021 direktor predškolske ustanove Borislav Samardžić.

Za"Bačkaput" i dalje nema plate

Radnici "Bačkaputa" nastavili su sa protestom jer ni juče nisu primili platu, iako im je iz AIK banke, koja je najveći poverilac putarskih preduzeća, prethodne nedelje obećavano da će im se isplatiti jedna od četiri zaostale zarade. 

Zatvoren deo ulice Drage Spasić

Zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda, od 17. do 19. avgusta biće zabranjen saobraćaj u delu Ulice Drage Spasić od Fruškogorske do Strumičke.

Gotova škola na Novom naselju

Nova zgrada škole za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" na Novom naselju trebalo bi da bude u funkciji do početka nove školske godine.

Veliko interesovanje za posao popisivača

Prvog dana prijavljivanja za popisivače za predstojeći popis stanovništva, vladalo je veliko interesovanje Novosađana, a mnogi su čekali u redu kako bi na punktovima popunili obrasce Republičkog zavoda za statistiku.

Taksisti prete tužbom protiv Grada

Grad ima zakonsku obavezu da propiše ekonomski najnižu cenu, a ne minimalnu cenu kako  gradonačelnik izjavljuje, kaže za Radio 021 predsednik Upravnog odbora Strukovnog udruženja taksi preduzetnika Milan Paunović.

Sređuje se Stari put za Beograd

Magistralni put M-22, poznatiji kao "Stari put" za Beograd, biće od danas zatvoren za saobraćaj na delu od Čortanovaca do Inđije zbog rekonstrukcije kolovoza koji je bio u katastrofalnom stanju.